Pehmeän keiton päivä: Lämmitä aito marokkolainen Harira-keitto

Pehmeän keiton päivä:Lämmitä aito marokkolainen Harira-keitto

Kunn viima saapuu, talvella ei ole yhtä lohduttavaa kuin kuuma kulho keittoa, joka lämmittää sinut sisältäpäin. Tänä helmikuuna saat sinut juhlimaan Kodikasta Keittopäivää autenttisella marokkolaisella Harira-keitolla.

Harira on perinteinen marokkolainen keitto, joka on rakastettu rikkaista mauistaan ​​ja ravitsevista ainesosistaan. Valmistettu herkullisista lampaan paloista, runsaista linsseistä, kikherneistä ja sekoituksesta tuoksuvia marokkolaisia ​​mausteita, Harira on lohdullisen ruuan ruumiillistuma. Olipa nautittu alkuna, oikeanä ateriana pää di pattuna rapen, Hariraan taitavaan leittää mielihalusia ja nostaa mielialaasi jopa kylminä päiviä.

Valmistaaksemme Harira-keittoni, seuraavat nämä vaiheia vaiheita:

Ainekset:

Ainesosa määrätä
Lampaanliha, kuutioitu 500g
Sipuli, silputtu 1 iso
Tomaatit, kuutioitu 2 iso
Punaiset linssit 1 kuppi
Kikherneet, keitetyt 1 kuppi
Selleri, pilkottu 2 vartta
Tuoretta persiljaa 1/4 kuppia
Tuoretta korianteria 1/4 kuppia
Oliiviöljy 2 rkl
Mausteet Maun mukaan
Suolaa ja pippuria Maun mukaan
Vesi 2 litraa


Valmistusohjeet:

  1. Lämmitä oliiviöljy suuressa kattilassa keskilämmöllä. Lisää kuutioitu lammas ja kypsennä kun se on ruskistunut joka puolelta. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi voit käyttää leikkausta kuten lampaan lapaa, lampaan reittä, lampaan kaulaa, lampaan potkaa tai lampaan lihakeittoa.
  2. Lisää silputtu sipuli kattilaan ja paista se on läpikuultava.
  3. Sekoita kuutioitut tomaatit, pilkottu selleri ja mausteet (kumina, kurkuma, inkivääri, kaneli). Keitä muuttuu minuutti, tulee tomaatit alkavat hajota.
  4. Lisää punaiset linssit, keitetyt kikherneet ja vesi kattilaan. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. Kiehauta keitto ja anna sen ha noin 45 minuuttia, jolloin linssit ovat pehmenneet ja maut ovat sulautuneet yhteen.
  5. Kun keitto on valmis, säädä mausteet mahdollisesti ja sekoita tuoreet persiljat ja korianterit joukkoon.
  6. Tarjoile kuumana, koristeltuna lisätuoreilla yrteillä halutessasi. Nauti rapean leivän kanssa dipattuna!

Olitpa sitten kaipaamassa lohdullista ateriaa talvisena iltana tai haluat muualta marokkolaisen keittiön eläviin makuihin, Harira-keittoni on täydellinen valinta. Joten, kietoudu takan ääreen ja anna Marokon makujen kuljettaa sinut lämmön ja mukavuuden maailmaan.

Ravinto sisältö

Ravintoaine Määrä per annos
Kalorit 250
Kokonaisrasva 8g
Tyydyttyneet rasvat 3g
Kolesteroli 40 mg
Natrium 600mg
Hiilihydraatit yhteensä 30g
Ravintokuitu 8g
Sokerit 5g
Proteiini 15 g
Ravitsemusarvot ovat suuntaa antavia ja likimääräisiä.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.