Toimituskäytäntö

Toimitusehdot

Toimitamme Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Kauniaisiin, Järvenpäähän, Keravalle, Tuusulaan ja Tampereelle .

Voit valita toimituspäivän ja -ajan ostoskorisivulta.

Asiakas on velvollinen toimittamaan oikeat henkilökohtaiset tiedot toimitusosoitteesta ja yhteystiedoista. Mikäli asiakkaalla on väärät tiedot, on asiakkaan vastuulla maksaa mahdolliset niistä aiheutuvat maksut, kuten (Toimituskulut, tuotteen maksut). (Koska lähetämme tuoreita tuotteita, kuten lihaa, tuoreita vihanneksia jne., asiakas on myös vastuussa, jos jokin tuotteista on pilaantunut/pilaantunut, jos sitä ei ole vastaanotettu toimitushetkellä meille annettujen virheellisten tietojen vuoksi).


Emme toimita sunnuntaisin, voit tilata sunnuntaisin, mutta kaikkien tilausten toimitus alkaa maanantaista. Toimitamme Tampereelle vain sunnuntaisin .

Tilauksen käsittelyajat ovat erillisiä toimitusajoista, jotka näet kassalla.

Kaikki tilaukset käsitellään saman päivän sisällä valitsemastasi ajasta riippuen. Saatuaan tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Saat uuden ilmoituksen, kun tilauksesi on lähetetty.

Toimitamme kaksi kertaa päivässä klo 12:00 ja 18:00. Käsittelemme tilaukset ja menemme ulos jonakin valituista ajoista täyttääksemme kaikki tilaukset, joten tilauksesi ei välttämättä tule perille valitsemaasi aikaan, vaan muutaman tunnin sisällä valinnasta. Toimitamme Tampereelle vain sunnuntaisin.

Toimitushinnat ja arviot

Tilauksesi toimituskulut lasketaan ja näkyvät kassalla.

Toimitushinnat: [ Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, VAIN Järvenpää, Kerava & Tuusula ]

   • 9,90€ kiinteä toimitus [Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, VAIN Järvenpää, Kerava & Tuusula]
   • Ilmainen toimitus yli 69,90€ tilauksille [VAIN Helsinki, Vantaa & Espoo, Kauniainen].
   • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille [VAIN Järvenpää, Kerava & Tuusula].

Toimitushinnat: [ Tampere ]

   • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
   • 19,90 € kiinteämääräinen   kaikkiin alle 99€ tilauksiin

Toimitukset tapahtuvat [12:00-15:00 & 18:00-21:00] [maanantai-lauantai]. Otamme sinuun yhteyttä tekstiviestillä tai puhelimitse kassalla antamallasi puhelinnumerolla ilmoittaaksemme saapumisesta. Nämä ajat ovat vain arvioita, harvoissa tapauksissa toimitukset voivat viivästyä. Toimitusaika on aina arvio toimitusajasta ja se voi tarvittaessa viivästyä tai lykätä. ( Tampereen toimitukset ovat 10-15 vain sunnuntaisin )

Nouto myymälästä:(Vibsynkuja 2, 00930 Helsinki)

Myymälän noutohinnat:

   • 6,90€ kiinteä nouto myymälästä
   • Ilmainen nouto myymälästä yli 69,90 € tilauksille

Asiakas on velvollinen tulemaan noutamaan tilauksensa myymälän noutolle valitsemana aikana. Huomaa:Viimeinen tilausten nouto myymälästä on klo 19:30, vaikka valittu aika olisi 18-21.

Kuinka tarkistan tilaukseni tilan?

Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää tilaustiedot, joiden avulla voit tarkistaa sen tilan.

Mikäli et ole saanut tilaustasi 2 päivän kuluessa toimitusvahvistussähköpostin vastaanottamisesta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@allmeat.fi ja kerro nimesi ja tilausnumerosi, niin tutkimme asian puolestasi.

Hyvitykset, palautukset ja vaihdot

Palautus- ja peruutusehdot
Elintarvikkeet:Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaan etämyynnillä ei ole peruuttamisoikeutta yksittäisissä elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden toimituksissa. Yritysasiakkaiden tilauksilla ei myöskään ole peruutusoikeutta . Lue täydelliset ohjeet palautuskäytäntösivulta .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@allmeat.fi.